21
nov

Egyedülálló tapéta hatások az ABK legújabb burkolat designjában

A kerámia és porcelán burkolatok közt a tapétamintát imitáló burkolatok mindig is különlegesnek számítottak. Alkalmazásukkal az enteriőrök hatásos, karakteres, stílusosságot öltenek, amellett, hogy rendkívül divatosak is.

Az ABK 2019-es újdonságai közt több ilyen jellegű burkolat is található, melyek az Azzolini Tinuper Architetti stúdióval közös együttműködés során születtek.

ABK - WIDE &STYLE / Intertum

ABK – WIDE &STYLE / Intertum

WIDE & STYLE AZ ÚJ BURKOLAT DESIGN

A kerámia tapéta burkolatok kiemelkedő műszaki tulajdonságaiknak köszönhetően ideálisak mind magán otthonok, mind közületi helyiségek burkolásához. Látványuk, nem szokványos, akár beltében, akár kültéren kerülnek burkolásra.

A 160×320 / 120×240 cm-es dekoratív porcelánlapok megjelenésével ezzek az új burkolatok mindenütt a figyelem középpontjába kerülnek. A fal és padló ezen formájú dekorálásával  minimálisra csökken az illesztésének vizuális észlelése, és létrejön egy, a tradicionális  burkolólapokon túlmutató kerámia dekorációs felület.

A nagy méretű táblák, mint üres lapok szolgáltak a tervezők kezében, akiknek ezáltal lehetőségük nyílt egy széles volumenű, igazán egyedi, heterogén stílusú kifinomult gyűjteményt alkotni.

Kültéren való felhasználás esetén, rendeléskor jelezni kell a gyár felé ezt az igényt. Ebben az esetben a gyár egy olyan speciális felületkezeléssel látja el a burkolatokat, melyet ezután maradéktalanul alkalmasak lesznek az ilyen típusú kívánalmak kielégítésére.

ABK - WIDE &STYLE / Paint

ABK – WIDE &STYLE / Paint

Az exkluzív WIDE & STYLE kollekció 6 és 7 mm vastag porcelán lapjai különféle hangulatokat közvetítenek így a változatos urbanista, retro, és indusztriális stílus közül nem nehéz megtalálni a leginkább tetsző és stílusában leginkább illeszkedő burkolatokat.

ABK - WIDE &STYLE / Deco

ABK – WIDE &STYLE / Deco

SEGÍTSÉG A TERVEZÉSBEN

Az ABK ebben is partner. A látványterv készítéshez egy egyszerű program segítségével a laikusok számára is könnyen megjeleníthetővé teszi az elképzeléseket.

Nincs más tennivaló, mint:

  • beállítani kívánt helyiség méretét
  • kiválasztani az adott mintát Wide & Style kerámia háttérképei közül
  • egyszerű lépésekkel  összehangolni a környező burkolatokkal, amelyek szintén megtalálhatók a rendszerben
  • megadni a kiválasztott elemek kódját és méretét
  • majd mindezt elküldeni a gyár számára, mellékelve egy fotót paramétereivel együtt arról a helyiségről, ahová a burkolatokat szeretnénk.
ABK - WIDE &STYLE / Bologna

ABK – WIDE &STYLE / Bologna

MILYEN KOLLEKCIÓKBÓL VÁLOGATHATUNK?

A digitális formában díszített kollekciók a legújabb trendeket felölelve hozzák létre az új design különféle aspektusait, organikus, geometrikus, és abstrakt formákban egyaránt. A grafikus rajzok, a dzsungel hatás, az art deco-, op art,- és akvarell jelleg, virágok, madarak, mind fellehetők a gyűjteményben.

További részletes információ az ABK burkolatokról, a forgalmazó, GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.

ABK - WIDE &STYLE / Street

ABK – WIDE &STYLE / Street

ABK - WIDE &STYLE / Botanical

ABK – WIDE &STYLE / Botanical

ABK - WIDE &STYLE / Al cuor non si comanda burkolat

ABK – WIDE &STYLE / Al cuor non si comanda

ABK - WIDE &STYLE / Fabric faliburkolat

ABK – WIDE &STYLE / Fabric

ABK - WIDE &STYLE / Jungle burkolat

ABK – WIDE &STYLE / Jungle

ABK - WIDE &STYLE / Papillon tapéta hatású burkolat

ABK – WIDE &STYLE / Papillon