21
nov

VILLEROY & BOCH porcelánok a belvárosban

Budapest legfrekventáltabb helyén, a belváros szívében található a VILLEROY & BOCH porcelánok elegáns üzlete, amely néhány hete már a német brand luxus vonalának, a SIGNATURE sorozatnak első magyarországi márkaboltja is.

Bármerre nézünk az üzletben, mindenütt gyönyörű porcelánokkal találkozik tekintetünk. Nincs a gyárnak olyan kollekciója, melyet itt ne érinthetnénk meg, ne vehetnénk kézbe, ez a rendkívül széles kínálat pedig egyedülálló a maga nemében.

Akár a hétköznapokra keresünk igényes porcelánokat, akár az ünnepekhez kötődően térünk be, innen nem távozunk egyhamar. A páratlan szépségű porcelán étkészletek, az elegánsan csillogó evőeszközök és a szikrázó poharak egész egyszerűen rabul ejtenek.

Nincs stílus, amiből ne válogathatnánk: tradicionális, klasszikus, modern, minimál, country… Minden együtt, egy helyen, ráadásul olyan csábító, inspiratív módon bemutatva, hogy ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy otthonunkban is élvezhessük elbűvölő szépségüket.

 

TÖKÉLETESSÉGRE HANGOLVA…

A Karácsony közeledtével még inkább a figyelem középpontjába kerülnek ezek a csodaszép porcelánok, melyekkel valóban méltó helyére emelhetjük az ünnepi asztal meghittségét és eleganciáját. Megtehetjük, hogy csupán 1 vagy két darabot választunk belőlük, de teríthetünk komplett étkészletekkel is amikor a nagy családdal üljük körbe asztalt az év legszebb napján.

A szépen terített asztal eleganciája a kifinomultságban és a részletek harmóniájában rejlik. A VILLEROY & BOCH BELVÁROS üzletében segítenek ezt a harmóniát megteremteni, hiszen a porcelánok tökéletes ismerete és feltétel nélküli szeretete,  mind ennek az igényességnek a megteremtését szolgálja.

NOSZTALGIKUS KARÁCSONYI PORCELÁNOK

Valljuk be őszintén, nincs az a minimál szerelmes – saját tapasztalatból mondhatom – akit ez idő tájt ne érintene meg a vágyódás érzése a gyerekkor nosztalgikus karácsonyi hangulata után.

Amikor anno először tértem be a VILELROY & BOCH Régi posta utcai üzletébe – pont így november tájékán –  minimál szerelem ide, vagy oda, hosszú 10 percekig topogtam az üzlet közepén, és nem tudtam levenni a szemem a piros-zöld karácsonyi kollekciók elbűvölő darabjairól.

Mint a mágnes, úgy tartottak fogva a cakkos szélű tányérok, a puttonyszerű süteménytartók, a mézeskalács figurákkal díszített porcelán szuflé formák, egyszóval minden, amit a szememmel képes voltam, vagy legalábbis megpróbáltam egyszerre befogadni.

Egy pillanat alatt a múltba repített és körbeölelt a régi korok ünnepi hangulata, szinte éreztem a karácsony illatát, miközben ujjaim óvatosan végig futottak egy-egy csodaszép porcelánon…

Aki most betér a márkaboltba, ne lepődjön meg, minden bizonnyal ugyanígy fog járni. A frissen debütált SIGNATURE gyűjteménytől  az ódon hangulatú készletekig, minden a karácsonyról, és annak egyik legfontosabb részletéről, az ünnephez méltóságához illő, gyönyörű porcelán étkészletekről szól.

A  VILLEROY & BOCH kínálata megtekinthető és megvásárolható  Villeroy & Boch belvárosi márkaüzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban, Magyarország első Signature márkaboltjában.