18
dec

A legmenőbb terazzo burkolatok – színesen

Szinte nincs vezető burkolat gyártó, akinek kínálatából hiányoznának a múlt jellegzetes és napjainkba is kedvelt burkolattípusai a TERAZZOK.

Az olasz ABK az AzzoliniTinuper tervező céggel együttműködve fejlesztett BRERA tapéta és kerámia szőnyegek gyűjteménye, a manufakturális terrazzo padlótechnika ihlettésére született. Ezt a burkolat fajtát anno széles körben használták a világ rangos régi épületeiben.

A történelmi texturákat és a burkolatok grafikai elemeit megelevenítő kollekció debütálását hosszas színkutatás előzte meg. Ezeknek a színeknek a kombinálásából teljesen új látásmóddal rendelkező kortárs felületeket alakított ki az ABK, melyek ideálisan illeszkednek a mai trendek színes tereihez.

MÉRETEK ÉS MINTÁZATOK

Leegyszerűsített motívumai, és négyzetes 120×120 és 90×90 cm-es méretei a nagylapos burkolat designt követik, ugyanakkor nem csapnak át a mega trendek világába, így modernista felfogásban, de sikerült megőrizni a terazzok autentikus fílingjét.

SZÍNEK

A kollekció öt alapszínt tartalmaz melyek mindegyike megtalálható az eredeti terazzok közt, azonban a semleges árnyalatok kivételével, sokkal élénkebb és teltebb coloritokban.

A gresporclán BRERA burkolatok 6, 7 és 9mm-es vastagságban készülnek, padló és falburkolatként, kül és beltéren egyaránt használhatók.

További részletes információ az ABK teljes burkolat kollekciójáról, a forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.