05
feb

Egyedi megjelenés és kiemelkedő minőség a homlokzatburkolásban

A hazánkban közkedvelt finn gyártású RUUKKI termékcsalád tagjai elérhetőek a Lambda Systeme Kft-nél, ahol profi szakmai segítséget nyújtanak az innovatív homlokzatburkolat kreatív felhasználási lehetőségeihez. A RUUKKI elsősorban egyedi homlokzatos tálcás (LibertaTM), sávos (Lamella) és design profilokat gyárt de kínálatában az un. szendvicspanelek, vagy akár a trapézlemezek is.

Az egyik legkedveltebb burkolati megoldások az építészek között mai napi nagyon népszerű corten acélból, illetve alumíniumból készülnek.

EGYEDI MEGJELENÉS – MAGAS MINŐSÉG

Az elmúlt évben a svéd SSAB-vel egyesült gyártó RUUKKI néven továbbra is a megszokott minőségben gyártja acélipari termékeit, melyekkel középületek, csarnokok, nagyobb lakóépületek fémlemezes igényeire tud megoldást nyújtani. A Ruukki design palettája lehetővé teszi, hogy az építészetről alkotott elképzelését egyszerű és hatékony módon valósítsa meg – magas minőségű formák, anyagok, valamint színek vezető kínálatát választva az épület karakterének kialakításához.

A ritmus és az áramvonalasság kifejezése, különféle stílusok és formák széles választéka révén a Ruukki  a tervezéshez széles spektrumot kínál az építészek számára, családi házas és közintézményi környezetben egyaránt.

Az időjárásálló corten acél és alumínium alapanyag semmilyen külön felületkezelést nem igényel. Ezzel kiküszöböli a gyártási folyamatok és majd a felhasználása során szükséges felületkezelést, így csökkentve a környezeti terheket és költségeket. A minőség garantált az alapanyaggyártástól kezdve a végtermékig, a termékek teljes  életciklusán át. Az anyagok újrafelhasználhatók, és újrahasznosíthatók,  nyersanyagként  további acél  termékek alapanyagaiként.

Emellett az acél és alumínium anyagok igen széles színválasztékban állnak rendelkezésre, előbbiek  1.2 mm, utóbbiak 1,5 mm vastagságban.

További részletes információ: LAMBDA SYSTEME