17
feb

11. Konyhakiállítás – Budapest

 

A Budapest Arénában február 28. – március 1. között, már 11. alkalommal megrendezésre kerülő KONYHAKIÁLLÍTÁS 2020 keretén belül, ismét megtekinthetők a legújabb vezető konyhatrendek, a legnagyobb nemzetközi brandek konyhabútorai, konyhagépei és sokoldalú kiegészítői, számos izgalmas inspirációval fűszerezve.

A KONYHAKIÁLLÍTÁS a szakma egyetlen végfelhasználóknak szóló magyarországi seregszemléje, ahol minden együtt van, ami szükséges egy igazán stílusos konyha kialakításához.

A kiállításra látogatók találkozhatnak a legnagyobb hazai konyhadesign márkákkal, működés közben ismerkedhetnek meg számos innovatív konyhagéppel,  illetve egész napos konyhatervezési tanácsadást is igénybe vehetnek a  a kiállítás teljes időtartama  alatt a Budapest Arénában.

A kiállításon részvevő konyhabútor forgalmazó cégek közül most három, számunkra különösen izgalmas stúdiót emeltünk ki, de természetesen a többi kiállító standján is számos látnivaló és újdonság várja az érdeklődőket.

A változatos programok és a részvevő kiállítók teljes listája a szervező:  www. konyhakiallitas.hu oldalán érhető el.

CLIFF KONYHÁK

A CLIFF KONYHABÚTOR, a régóta ismert, és elismert magyar konyhabútorgyártó nem csak a modern konyhákban jár az élen.  Különleges megmunkálású vintage konyhabútoraik közül a konyhakiállításon látható lesz a legújabb fejlesztése is.

A bemutatott konyháinak felszereltsége is a legmagasabb minőséget és a legújabb innovációkat képviseli, köztük pl.  a legújabb, érintés nélkül nyíló konyhaajtókkal.

Profi tervezőik már akár a kiállítás napján elkészítik a megálmodott konyha látványtervét a standjukon, így a leendő vásárlók, akár már ott képet kaphatnak jövőbeli konyhájukról.

 

NOBILIA KONYHASTÚDIÓ

A NOBILIA utánozhatatlan stílusú konyhabútorai tökéletesen igazodnak az adott helyiséghez, melyek az általuk kínált intelligens megoldásokkal teljes felszereltségű, ergonomikus tér kialakítását teszik lehetővé.

A cég lépést tart az új technológiákkal nem csupán az ajtófrontok és munkapultok, de az olyan láthatatlan részletek is, mint a vasalatok területén, melyek a legprofibb funkcionális megoldásokat kínálják bármilyen alapterületű és formájú konyhába.

A gyártás során kiemelt figyelmet fordítanak a környezettudatos gondolkodásra és a fenntartható minőségre épp úgy, mint az igényes egyedi megoldásokra.

KÜBER BÚTOR

A KÜBER BÚTOR  fő profilja a minőségi, egyedi méretre készülő konyhabútorok gyártása. Hatalmas, több, mint 3000 színből álló kollekciója lehetőséget ad arra, hogy az egyéniségünknek megfelelő stílus ne csak a konyhában, hanem a teljes enteriőrben  megjelenítsük, ezzel téve harmonikussá és egységessé a különböző tereket.

Precíz és kiváló minőségi konyhabútoraik évek óta jelen vannak a minőséggel szemben magas igényeket támasztó a német, osztrák és svájci piacon is. A külföldi elvárások teljesítésében szerzett tapasztalatikat pedig jó eredménnyel kamatoztatják az itthoni munkáikban is a prémium minőség elérése érdekében.

A Küber Bútor a kiállításra az AtimBlancoBlumDektonKesseböhmer és Lechner márkákkal érkezik, melyek a konyhatervezés vezető márkái Európa szerte.