17
feb

Mediterrán mosogatómedence rozsdamentes acélból

Az innovatív BLANCO mosogatómedence a mediterrán stílusú nagy, szoknyás mosogatómedencék újragondolásaként,  tökéletes bizonyítékai a rozsdamentes acélban rejlő művészi lehetőségeknek.

VIDÉKI, ROMANTIKUS STÍLUSBAN

A BLANCO CRONOS a hagyományos, romantikus Farmhouse-stílusú mosogató modern újraértelmezése, kiváló minőségű rozsdamentes  acélból. 

Egyszerű tervezése és tiszta vonalai a STEELART acélmosogatók összes kiemelkedő tulajdonságát hordozzák. Különösen figyelemre méltó, a mosogatómedence elképesztő szépségű, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült első köténye, amelynek matt felülete tökéletesen illeszkedik egy kortárs módon újragondolt mediterrán konyhadesignhoz.

MITŐL KÜLÖNLEGES?

Egy technikai újítás révén a kötényfront magassága egyedi módon testreszabható, így egyrészt összehangolja a konyharendszert, másrészt a lehető legnagyobb harmóniával és természetességgel illeszkedik a konyharészek magasságához.

A jellegzetes farmhouse stílusú mosogatóforma – az innovatív acél alapanyaga miatt – stílusosan keveredhet napjaink divatos, kortárs urbánus/loft konyhadesignjával. Amikor a felmerül az igény a vidéki hangulat romantikájának átültetésére egy modern belső térbe akkor a BLANCO CRONOS  az egyik legtökéletesebb választás a megvalósításra.

A Cronos mosogatómedence alapja egy kézzel készített Blanco Claron XL egytálas mosogató, amely hatalmas, 80 centiméteres méretével  és  elegáns szögletes minimalista designjával került a tervezői figyelem középpontjába.

További fontos technikai részletei az olyan speciális Blanco funkciók, mint a kiváló minőségű C-overflow® túlfolyó vagy az új, gyönyörűen formázott InFino® szűrőkosár és lefolyórendszer.

A minimum 80 cm széles konyhaszekrénybe szerelhető  BLANCO CRONOS különféle beszerelési lehetőségeket kínál:

  • Cronos XL 8 – U aláépíthető változat – ideális a felújításhoz
  • Cronos XL 8 – IF lapos kerettel munkalapszintbe építhető
  • Cronos XL 8 IF/A munkalapszintbe építhető medence, csaptelep sávval

A Cronos XL 8-IF további tartozékokkal is rendelkezik, mint például a dióból készült vágódeszka, melyek a vágódeszka funkción túl, a mosogatón csúsztatva további mobilizálható munkafelületet is nyújtanak.

Az extrán nagyméretű acélmedencék tökéletes kiegészítője a BLANCO magas ívű, rugós keverő csaptelepe, a szálcsiszolt  rozsdamentes acél Blancoculina-S Duo ami kettő együttes látványának tökéletességéhez – kétség nem férhet…

További részletes indformáció a BLANCO termékekről, a magyarországi forgalmazó, az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ elérhetőségein.