21
feb

KONYHAKIÁLLÍTÁS – 2020 Budapest

A Budapest Arénában február 28. – március 1. között, megrendezésre kerülő KONYHAKIÁLLÍTÁS 2020 keretén belül, ismét megtekinthetők a legújabb vezető konyhatrendek, a legnagyobb nemzetközi brandek konyhabútorai, KONYHAGÉPI és sokoldalú kiegészítői, számos izgalmas inspirációval fűszerezve.

A KONYHAKIÁLLÍTÁS a szakma egyetlen végfelhasználóknak szóló magyarországi seregszemléje, ahol minden együtt van, ami szükséges egy igazán stílusos, minden részletében funkcionális és tökéletesen felszerelt konyha kialakításához.

Ebben az összeállításban a BOSCH újdonságaiból válogattunk, de a folytatásban számos további újdonságtól is hírt adunk, míg a változatos programok és a részvevő kiállítók teljes listája a szervező:  www. konyhakiallitas.hu oldalán érhető el.

BOSCH MUM5

Igazi forradalmi újdonság a BOSCH újgenerációs konyhai kisgépe, a mérleggel kombinált konyhai robotgép.

A készülék a beépített mérlegének segítségével a hozzávalók grammra pontosan közvetlenül a nemesacél keverőtálba mérhetők, így nincs szüksége további külön tálra illetve mérlegre. A készülék beépített időmérője pontosan látja és megjegyzi a működési időt, így a tökéletes eredmény, bármikor pontosan megismételhető. Sokoldalú, speciális tartozékai a legváltozatosabb konyhai műveletek elvégzését biztosítják, úgy, mint a tészta és süteményalapok keverése, házi tészták készítése, zöldség- és gyümölcsaprítás vagy húsdarálás.

BOSCH MUM9

A BOSCH legerősebb robotgépe a közelmúltban új külsőt kapott, mégpedig egy igazán figyelemfelkeltő, látványos piros árnyalatot.

Az OptiMUM konyhai robotgép a formatervezést és a kényelmet ötvözi hihetetlen teljesítménnyel. Piros színének köszönhetően kisugárzása egyszerre erős és nőies. A fülekkel ellátott 5,5 literes nemesacél keverőtálban könnyűszerrel keverhető össze akár a nagyobb mennyiségű tészta is, miközben a 3D bolygómozgás optimális hatékonysággal, rendkívül gyorsan és egyenletesen keveri meg a benne lévő hozzávalókat.

Nagy tartozékválasztéka pedig a szerteágazó főzési és sütési ötletek megvalósításához nyújt hathatós segítséget.

VÁKUUMOS BOTMIXER

Az új 1000 W-os vákuumos botmixer segítségével örökre vége az ételpazarlásnak.

A BOSCH vadonatúj készüléke azon túl, hogy egy botmixer tulajdonságaival és erejével bír, egyedülálló módon, vákuumozásra is képes. Ennek köszönhetően az ételek és italok az önzáró, többször használható, vákuumozható zacskókban, illetve a tárolódobozokban akár kétszer olyan hosszú ideig is frissek maradnak.

A zacskók és dobozok az univerzális vákuumpumpának köszönhetően természetesen minden ErgoMixx és ErgoMixx Style botmixerrel kompatibilisek.

VITABOOST TURMIXGÉP

A Bosch Vitaboost 1600 Wattos motorjával és több, mint 47.000 fordulat / perces sebességével bármilyen zöldség vagy gyümölcs pillanatok alatt feldolgozható.

Hat darab, kiváló minőségű acélpengéje pedig nem csak azt garantálja, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki minden egyes gyümölcsből és zöldségből, hanem azt is, hogy a végeredmény egy lágy, üdítően selymes textúra legyen. A VitaBoost 6 különböző programmal rendelkezik, így mindig tökéletes aprítási eredményt érhető el, mindegy, hogy forró levest, gyümölcsturmixot, shake-et, szószt vagy épp jégkrémet készítünk.

A ráadás pedig a VitaBoost tisztítóprogramja, ami mosogatást teszi könnyűvé és a lehető legegyszerűbbé.

VITAMAXX TURMIXGÉP

Vákuumos turmixgép a kiváló turmixokhoz 100% ízzel, tökéletes textúrával és kívánatos, természetes színekkel.

A vákuumos turmixolás minimális oxigénnel való feldolgozást jelent, aminek következtében a turmixok oxigénérzékeny C-vitamin és tápanyagtartalma hosszabb ideig marad meg, mint a hagyományos turmixolással. A VitaMaxx turmixgép kiváló minőségű alumínium házzal és kiváló teljesítményű, erős, 1000 Wattos motorral, akár 37.000 fordulat / perc fordulatszámon képes dolgozni. A kényelmes “auto” funkciója egy automatikus programot aktivál, így egyetlen gombnyomással vákuumturmixolható bármilyen zöldség, vagy gyümölcs alapanyag.

A 2Go palacknak, illetve a vákuumpumpának és a vákuumozható tárolódobozoknak köszönhetően az elkészített ételeket és italokat akár kétszer hosszabb ideig tarthatók frissen, így az ételpazarlásnak is végleg búcsút inthetünk.

UNLIMITED 8 VEZETÉK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ

Vezeték nélküli porszívó újdonság korlátlan üzemidővel a mindennapokra.

A porszívó cserélhető akkumulátor csomag a gyorstöltővel kombinálva korlátlan üzemidőt biztosít, így mindig kéznél van, ha szükség van rá. Az akkumulátort a Bosch 18 V-os otthoni és kerti vezeték nélküli rendszerében is használni lehet. Az unlimited vezeték nélküli porszívó speciális tartozékai lehetővé teszik bármilyen típusú padló takarítását, legyen az padlócsempe, kemény padló, szőnyeg, de akár az autók porszívózására és a nehezen elérhető sarkok tisztítására is tökéletes.

Praktikusan a falra szerelve minden háztartás tökéletes tartozéka.

BOSCH ACCENT LINE

A készülékek ugyanis kitűnően ötvözik a mai trendeket követő carbon fekete designt és a konyhában egyre nagyobb igénnyel megjelenő innovatív, intelligens funkciókat. Kiemelt termékek között megtalálható a Bosch vadonatúj mennyezeti páraelszívója, mely a különleges lift funkciónak köszönhetően szó szerint megemeli a konyha színvonalát, valamint a vadonatúj Bosch accent line ZoneLight indukciós főzőlap.
A konyhagépek nemcsak egy különlegesen új külsőt kaptak,  de intelligens és interaktív funkcióikkal tovább növelik a felhasználói élményt

SERIE6 ADDEDSTEAM ÉS HOME CONNECT

A Bosch Serie6 sütők már eddig is rengeteg praktikus funkcióval voltak ellátva, mint például maghőmérővel vagy 30 db automatikus programmal, de 2020-tól vadonatúj funkciókkal ismerkedhetnek meg a látogatók ebben a kategóriában. Az otthonfőzés élményét magasabb szintre emelve ugyanis már a Serie6-os sütőkben is elérhető a gőzadagolás sütés közben, így csempészve professzionális módszereket az otthoni gasztronómiába.

Továbbá, a beépített Home Connect funkcióval lehetővé válik a készülékek távolról való irányítása és ellenőrzése is, ezen felül pedig számtalan receptet, tippet és trükköt, illetve egyéb beállításra vonatkozó tanácsot ad.

XXL HŰTŐK

Ma már egyre több ember vágyakozik a tudatos életmódra. A Bosch éppen ezért olyan hűtőkészülékeket fejlesztett, melyek teljes mértékben támogatják a fenntartható és egyben egészséges életmódot. Ezen tudatos törekvést a Bosch XXL hűtőszekrények támogatják, melyek sokkal több tárolókapacitást, könnyedebb átláthatóságot biztosítanak, így a hűtőben tárolt élelmiszerek nem vesznek el, nem felejtődnek el.
A rengeteg plusz hely ráadásul kiegészül egy speciális VitaFresh frissen tartó rendszerrel, mely biztosítja a zöldségek és gyümölcsök akár 3-szor hosszabb élettartamát.

HOME CONNECT OKOSKÉSZÜLÉK

Egy apró távirányító, mellyel hihetetlenül könnyen kezelhetők háztartási készülékek: a sütőktől a kávégépekig.

A Home Connect alkalmazással bármikor be- vagy kikapcsolhatók a BOSCH készülékek, de ami még fontosabb, akár távolról kiválaszthatók a különféle programok. Beállíthatók az időzítők, és számos más olyan funkció vehető igénybe, ami egy hasonló nem kapcsolt készüléknél nem lenne elérhető. A széria készülékei között megtalálható a Serie6 hűtő, ahol a belső terében található innovatív kameráknak köszönhetően bárhol és bármikor megtekinthető hűtőszekrénye tartalma.

A készülék értesítéseket tud küldeni az okoseszközre, többek között a hűtő- és fagyasztótér belső hőmérsékletéről, vagy akár egy véletlen nyitva maradt az hűtőajtóról is.

A Smart Dry funkciós szárítógép a tökéletes mosás és szárítás legokosabb módja. Ez a technológia teszi lehetővé a mosógép és szárítógép közötti kommunikációt, hiszen a Home Connect Smart Dry funkcióval rendelkező Bosch hőszivattyús szárítógépek a mosógép által küldött információk alapján automatikusan választják ki a legmegfelelőbb szárítási programot.