20
máj

Miért válassz HITACHI 4 ajtós alulfagyaszós hűtőszekrényt?

A világ egyik legjobb hűtőszekrény márkája, a HITACHI termék kínálata, rendkívül széles skálát ölel fel, a legnagyobb Side by Side hűtőszekrényektől indulóan, a 2-3 és 4 ajtó, alul és felül fagyasztós változatokig. Kiemelkedő minőségüknek, fejlett, környeterbarát megoldásaiknak és innovatív fejlesztéseiknek köszönhetően  bármelyikük  évtizedekre szóló, kiváló választást jelent.

A HITACHI 8 féle alulfagyasztós hűtószekrényt gyárt, négy, három, illetve két ajtós változatokban,  különböző méretekben, és színekben.

A 4 ajtós, alulfagyasztós hűtőszekrények óriási, 697 és 647 literes űrtartalmaikhoz számos kényelmi, higiéniai, környezetbarát és energiatakarékos funkció társul.

  • kettős ventillátor hűtés

A rekeszeket egyméstól függetlenül 2 önálló ventilátor hűti, ami a hideg levegőt a körülményektől függően,külön tudja eljuttani igény szerint csak a hűtőrekeszbe, és csak a fagyasztó rekeszbe, vagy mind a kettőbe egyszerre.

  • halk működés

  • Aero-Care zöldségtároló rekesz

A platinum katalizátor amely most először jelent meg háztartásihűtőszekrényekben, mely alacsony hőmérsékleten is képes növelni és magas szinten tartani a szén-dioxid mennyiségét az Aero-care zöldségtároló rekeszben így biztosítva a zöldségek hosszan tartó frissességét.

  • nyitás segítő fogantyú

A nyitás segítő fogantyú mintegy 50 %-al teszi könnyebbé az ajtónyitást telepakolt állapotban is, így azt szinte olyan könnyű kinyitni, mintha üres lenne.

Az úgynevezett üzemmódválasztó kapcsoló lehetővé teszi a hőmérséklet változtatását az előre programozható zöldség, vagy tejtermék/hús funkciók segítségével.

  • zöldségmód rekesz

A rekesz méret szerinti ideális és biztonságos elrendezést biztosít a könnyen sérülő puha zöldségek, gyümölcsök számára.

  • hús és tejtermék rekesz

Hasonlóan speciűlis funkciót lát ela a hús és tejtermék rekesz, ahol egyszerűen és biztonságosan olvaszthatók ki a fagyott ételek, frissek maradnak a húsok és halak, de ez a rekesz alkalmas az italok gyors lehűtésére is.

A kétirányban és nagy szögben nyíló hűtőszekrény ajtók garantálják a könnyű áttekinthetőséget akár a telepakolt hútőszekrény, a kényelmes hozzáférést, mi több további komfort funkciókkal bírnak.

  • duplaosztású ajtópolcok

Kialakításának köszönhetően egyszerűvé válik a különböző méretű termékek, palackok, üvegek tárolása,  dupla sorban, a nagyobbak hátul, a kisebbek elől, könnyen áttekinthetően és hozzáférhetően.

  • tágas fagyszasztó rész extrákkal

A tágas fagyasztó rekesz nagy mennyiségű étel tárolását teszi lehetővé, ami még tovább növelhető a  dupla kihúzható rekeszekkel. Mivel az Easy Twist jégkészítő
az ajtókban került kialakításra, a helypazarlás nulla.

A 4 ajtós hűtőszekrények a HITACHI  prémium kategóriás hűtőszekrényeire jellemző módon, vízadagolóval ellátottak, érintőszenzoros vezérlésűek, és természetesen a világ legjobb, legtakarékosabb, környezetbarát hűtőszekrényei közé tartoznak.

További részletes információ a HITACHI hűtőszekrények teljes kínálatáról a magyarországi forgalmazó, az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ elérhetőségein.