04
jún

Térburkoló kövek a kertben

A LAMBDA SYSTEME kínálatában megtalálható változatos megjelenésű térkövek tökéletes összhangot teremtenek a kert különböző rendeltetésű felületei közt, legyen szó kerti utakról, járdáról, garázsbeállóról, teraszról, támfalról, vagy kerítésről egyaránt.

A térburkoló kövek maximálisan időjárásállók, ellenállnak a nyári hőségnek, a téli fagyoknak jégnek, hónak egyaránt. Még ónos eső esetén sem válnak korcsolyapályává, hiszen valamennyi Leier kerti lap csúszásbiztos kialakítású felülettel rendelkezik. Mivel teljes egészében víztaszítók és egyáltalán vesznek fel nedvességet, így az is elkerülhető, hogy az egyébként  télen megjelenő apró, majd egyre nagyobb sérülések, repedések roncsolják őket.

A kerti burkolat választék különböző vastagságú lapokból áll, mivel értelemszerűen más és más igénybevételek és követelmények vannak vannak a kerti burkolatokkal szemben.  Nem mindegy, hogy gyalogos közlekedésre vagy autóbeállónak is használjuk, mint ahogy az sem, hogy milyen súlyú autónak.

Vannak olyan, részben láthatatlan, részben idővel megjelenő környezeti hatások, mint a UV-sugárzás, mohásodás, vagy algásodás, melyek idővel elszínezik, csúszóssá, töredezetté teszik a kerti burkolatok felszínét, azonban a LEIER   ezeknek a hatásoknak sem engednek, így azok garantáltan esztétikusak és biztonságosak maradnak a hosszú évek során is.

A burkolatok különböző színeikkel és felületi struktúráikkal tökéletesen igazodnak a homlokzathoz és a kert stílusához.  Külön figyelemre méltó, hogy míg a tendencia a kerti burkolatok terén is a modern, minimalista stílus felé mutat, addig a LEIER kínálatában tucatnyi meleg árnyalatú sárgás, vöröses, vagy épp cotto színnel találkozni, a mi a kedvelt MEDITERRÁN STÍLUS nélkülözhetetlen részlete.

További részletes információ: LAMBDA SYSTEME