14
jún

Világűr ihlette VILLEROY & BOCH porcelánok – NewMoon

Óriás kísérőnk a Hold, az idők kezdete óta hatással  van a Földre és az emberiségre. Innen szemlélve folyton változó formája, titokzatos felszíne és misztikus fénye már számos designer cégnek adott ihletet, köztük a világhírű porcelángyártó, a VILLEROY & BOCH tervezőinek is.

Az asztrológiában 2020 a Hold éve, azé az égitestté, amely a megértésért, a szerelemért és a családért felelős.

Ezt ismerve, mi más is harmonizálna szebben egy elegáns étkészlet tányérformájához, mint a telihold tiszta tökéletessége, mellyel így évmilliók története kapott új értelmet az időtlen design örök világába zárva.

NEWMOON – EGY TITOKZATOS ÉS FUTURISZTIKUS VILÁG

A VILLEROY & BOCH új NewMoon kollekciójának progresszív tervezése, a Hold folyton változó arcát, és annak jellegzetes megnyilvánulásait ragadta meg.

A forradalmian új designt képviselő evőeszközök és poharak lenyűgöző formájukkal legszebb példái a jelenlegi aszimmetrikus trendnek. A figyelemfelkeltő látvány azonban nem puszta öncélúság, a vizuális élmény mellé olyan ergonómia is társul, ami tökéletessé teszi és kifejezetten élvezetessé teszi használatukat. 

POHARAK

A leheletvékony, finom kristályból készült különféle magasságú poharak közös jellemzője az jellegzetes ferde perem, melynek merész tervezése új élménnyel gazdagítja a fehér-, a vörösboros-, a pezsgős-, valamint a vizes- / üdítős pohár designt.

EVŐESZKÖZÖK

A kollekció kimagasló minőségű rozsdamentes acél evőeszközei különleges háromszög alakjuknak köszönhetően, tökéletes könnyedséggel és  természetességgel simulnak a kézbe, függetlenül attól, hogy jobb, vagy bal kézben tartjuk azokat.

Az evőeszközök közt minden típus megtalálható, melyek nélkülözhetetlenek az elegáns és komplett terítéshez. Az alapokat képező leveskanál, vacsorakés és villa hármasa mellett, desszertes kanalak és villák, eszpresszós kanalak, tálalókanalak és saláta szervírozók teszik teljessé a választékot.

TÁNYÉROK, TÁLAK ÉS CSÉSZÉK

A sorozat hat különböző tányérból, kávés- és eszpresszós csészékből, illetve különféle tálakból, tálkákból áll, a kis mártástól a nagy salátástálig, amelyekkel önmagukban vagy egymással kombinálva is szervírozhatunk.

A prémium minőségű porcelánok az abszolút minimalista design képviselői, utánozhatatlan szépségük a dísztelenségükben tökéletes geometriájukban rejlik.

A porcelánok azonban nem csak gyönyörűek, de könnyen kezelhetők is – biztonsággal használhatók mosogatógépben, és mikrosütőben, ami alapjaiban könnyíti meg a mindennapi és az ünnepi használatukat egyaránt.

A játék, pedig csak hab a tortán. A NewMoon tányérjaival formabontó módon is teríthetünk, a tányérokat nem a megszokott módon, centrálisan, hanem egymáson eltolva is elhelyezhetjük, még inkább imitálva így a Hold és a bolygók jellegzetes mozgását.

Az új NewMoon tányér és pohár kollekciók, a VILLEROY & BOCH további  teljes kínálata mellett megtekinthetők és megvásárolhatók a Villeroy & Boch belvárosi márkaüzletében, Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.VBSHOP.hu Villeroy & Boch webáruházban.