06
Júl

Csillagok közt a VILLEROY & BOCH porcelánok

Csillagok milliárdjai fényes, pulzáló pontokat, tipikus CSILLAGKÉPEKET, folyamatosan változó színátmeneteket és árnyalatokat eredményeznek a sötét, éjszakai égbolton. A hold, a csillagok és az asztrológia szimbólumai amellett, hogy távoli galaxisokba vonzanak minket, jelenleg a legdivatosabb trendek képviselői is. A divat, az ékszerek és a belsőépítészet mellett, helyet követeltek maguknak a gasztronómia és az elegáns terítékek világában is.

A VILLEROY & BOCH NewWave Stars csészék az égitesteket, pontosabban a 12 égöv csillagképeit formálták egyetlen, mitikus gyűjteménybe.

A  kollekció a designdíjas hófehér NewWave  csészék dekorált változata, egy sötétkék háttérrel ötvözött tiszta fehér porcelán alap, finoman csillogó arany állatövi jelekkel. Ez a fényes arany megjelenés határozottan kirajzolja a dekoráció varázsát adó állatöv jelképeket.

A tizenkétféle  300 ml-es bögre a személyre szabott egyediséget képviseli: valóban individuális  ajándékok olyan különleges emberek számára, akik érdeklődnek az asztrológia, a csillagok és az állatöv jelei iránt, ugyanakkor értékelik a kortárs designt, és a prémium minőséget egy illatos tea, vagy egy aromás kávé kortyolgatása közben.

Az új NewWave Stars csészék a VILLEROY & BOCH további  teljes kínálata mellett megtekinthetők és megvásárolhatók a Villeroy & Boch belvárosi márkaüzletében, Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.VBSHOP.hu Villeroy & Boch webáruházban.