22
Júl

A feketénél is feketébb BLANCO mosogatók

A már több, mint 40 éve  Magyarországon is jelenlévő BLANCO mosogatók minőségének záloga, a közel 100 éves tapasztalat és a világszerte elismert német megbízhatóság. A cég innovatív tevékenységével, anyag választékával és designjával egyaránt mérvadó és élenjáró a világban.

Mosogatóit és csaptelepeit a legjobb minőségű alapanyagok és a legprecízebb német hozzáállás és gyártás jellemezi, miközben újításaival, változatos és különleges formavilágával  sokoldalúságot, kényelmet és a legmagasabb higiéniát biztosítja vásárlói számára.

Mosogatói és csaptelepei a hagyományos, egyszerű rozsdamentes alapanyagoktól , a különböző színű silgránit, és a kerámia terméken keresztül egészen a SteelArt prémium mosogatókig rendkívül széles skálát ölelnek fel.

Ez a színskála bővült idén egy kedvelt és keresett színnel, az új,  tökéletesen fekete vagyis a “legfeketébb fekete” Silgranit színnel. A BLANCO kínálatában eddig is megtalálhatók voltak a sötét színű mosogatók és csaptelepek, de a legmélyebb árnyalat ezidáig az antracit volt, ezt múlta most felül a “legfeketébb fekete”, ráadásul napjaink kedvelt  kortárs, matt formájában.

A fekete mindig is egy időtálló, elegáns szín volt, ami soha nem megy ki a divatból. Használatával harmonikus és kontrasztos megjelenés egyaránt elérhető. Tökéletesen működik monokróm designban, szín-azonos csapokkal, de makulátlanul kombinálható fémekkel, rozsdamentes/króm, természetes fa, vagy akár színes részletekkel is.

A fekete szín használatával modern, letisztult, hatást érhetünk el, de egy fekete mosogatómedence, vagy egy fekete csaptelep verhetetlen lesz egy art deco , vagy egy pop art stílusú konyhában is.

A BLANCO széles kínálatának köszönhetően, ebben az ében színben, mind a mosogatókból, mind a csaptelepekből óriási választék áll rendelkezésre, a legkülönfélébb stílusokban és beépítési  módokban.

Bár azt gondolnánk a fekete mosogatók kényesebbek, az 5 éves teljes körű  BLANCO garancia épp úgy érvényes ezekre a termékekre, mint a német cég bármely más mosogatójára.

További részletes információ a BLANCO matt fekete termékeiről és a  tljes portfoliójáról a magyarországi forgalmazó: az ADMIRÁL STÚDIÓ elérhetőségein.