04
jún

A babaszoba imádni való, egyedi kiegészítői

Előző cikkünkből már ismerhetitek Nagy Ágit, a GYERMEKKUCKÓ tulajdonosát, akivel akkor a babaszobák egyedi falfestéséről, és az általa tervezett bájos mesefiguráiról beszélgettünk, most pedig itt a történet folytatása, ezúttal a babaszobák egyedi kiegészítő termékeiről.

Inout – Home: Hogyan, mikor, miért  kapcsolódott a többi termék?

Nagy Ági: Mióta elkezdtem a faldekorációk készítését motoszkált bennem, hogy szeretnék komplett arculatot kínálni a megrendelőimnek. Ehhez elengedhetetlen volt a termékek megalkotása. Alternatívaként is szolgálnak a shopban található dekorációk – mivel elég hosszú a várólistám a falfestésekre – ezekkel a termékekkel pedig tudnak egy kis gyermekkuckó hangulatot varázsolni a picik szobájába. Falmatricák, plakátok, hozzájuk textil kiegészítők is megtalálhatók a kínálatban.

Négy hónapja indult a webshop, ahol a kínálatban, amennyire lehet próbálok figyelni az egyediségre. Gondolok itt arra, hogy minden termékből adott darabszám kerül gyártásra és ahogy ezeket értékesítettük újakat tervezek. A termékpaletta is folyamatosan szélesedni fog, ahogy bírom energiával. Egy másik fontos lépést is megalapoznak a termékek, ez pedig a külföldi piac. A világhalónak köszönhetően egyre több a külföldi megkeresés. Évente pár alkalommal szívesen elhagyom az országot, hogy máshol is fessek, de egyedül nem tudok minden megkeresésnek eleget tenni., így a kiegészítőtermékek megszületésével többet tudok adni magamból a határon túl is.

Hol, hogyan készülnek ezek a termékek?

Büszke vagyok rá, hogy kizárólag magyar gyártókkal és partnerekkel dolgozom együtt, akiknek legalább annyira fontos a minőségi termékek előállítása, mint nekem. Fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást hazánkban, ezért termékeink egy részét megváltozott munkaképességű kézművesek készítik. Ezen termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóim. Gyermekkucko.hu oldalamon minden együttműködő partneremről olvashattok a történet fül alatt.

A termékeket én tervezem, felkutatom a gyártókat és a teszt darabok gyártását is felügyelem. Ahogy megszületnek, beköltöznek a shopba, ott  már kolléganőm, Julcsi veszi át az irányítást. Több éves barátság a miénk, szívesen állt mellém, hogy segítsen és intézze a vállalkozás logisztikai részét. Mindezt annak érdekében, hogy én az újabb termékek tervezésére és a falfestésre tudjak koncentrálni.

Milyen további terveid vannak, mik a céljaid, hová szeretnél eljutni?

Most első és legfontosabb célunk Julcsival, hogy a külföldi piac nyitást megalapozzuk a termékeknek, ehhez külföldi viszonteladó partnereket kell keresnünk. A termék palettát folyamatosan bővíteni és frissíteni kell, és szeretném megalapozni azt is, hogy komplett gyerekszoba tervezésre is kínálhassak megoldást a dekorációk mellett. A burkolatoktól, bútorokon át a dekorációig, ezzel kicsit visszatérve az eredeti szakmámhoz.  Valamint nagy álmom, hogy mesekönyvek szülessenek a figuráimmal illusztrálva.

További részletes információ: GYERMEKKUCKÓ website, GYERMEKKUCKÓ facebook, GYERMEKKUCKÓ instagram