04
aug

Borhűtés jég nélkül

A nyár, a grillezések, a jó hangulatú kerti  partik, és baráti összejövetelek ideje, amiknek elengedhetetlen kelléke, a finom bor. Csak hogy azt  hidegen tartani, a nyári nagy melegben nem olyan egyszerű. Vagy folyton a hűtőhöz szaladgálunk, vagy hűtőtáskát nyitogatunk, vagy jégkockákkal próbálkozunk…

SKYBAR

Létezik azonban egy teljesen más, egy különlegesen elegáns megoldás mind erre, amivel mindenki saját magának hűtheti le az italát, ez pedig a “borhűtő csepp”.

SKYBAR

Ez a  formatervezett nemesacélból készült csepp formájú keverőpálcika – amit előzetesen a fagyasztóba kell helyezni – mindössze 90 másodperc alatt hűt le egy pohár italt és tartja azt hosszan, kellemesen hideg hőmérsékleten.

SKYBAR

info: SKY BAR HOME