05
jún

Design lakásdekorációs kiegészítők – tukán madarak és társaik

Egy enteriőr akkor van igazán kész, amikor a legutolsó részletek, kiegészítők is a helyükre kerülnek. Ilyenkor van az, hogy ha körbenézünk az teljesség harmonikus érzése tölt el. A LIGNE ROSET design kiegészítői közt megtalálható kortárs madarak a PÁJAROS és a KOTORI kollekciók a modern, minimlista enteriőrök látványos dekorációs tárgyai, különösen most, az egzotikus dzsungel trendek idején.

A Moisés Hernández Design design által tervezett kézzel készített fa tukán madarak kétféle változatban készülnek, az egyik a tukánok látványos piros-kék-zöld-sárga színkombinációjában, míg a másik szénfekete színben kapható. A PÁJAROS kollekciók 3 különböző méretű (10 x 16 x 4 cm;  9 x 20 x 5 cm; H 13 x 21 x 7 cm)  tukánból áll, melyek egyesével, vagy “csapatba”  rendezve is attraktív, figyelemfelkeltő részei az enteriőrnek.

A LIGNE ROSET dekorációs kiegészítő kínálatában azonban nem ez az egyetlen madár kollekció. A design világából jól ismert, és a francia cég portfóliójában is számos kortárs bútorral jelenlévő Marie Christine Dorner KOTORI kollekciója szintén ezt a vonalat erősíti.

A kotori a japán nyelvben kismadarat jelent, amit nagyon szépen érzékeltetnek a tenyérbe illeszkedő puha tapintató parafából, illetve kemény dióból készült apró madarak. Egyikük megmaradt a parafa eredeti világos színében, míg másikuk sötét pácolást kapott matt lakk kezelésekkel. Exkluzivitásukat a tervezőnő szignója jelzi, mely minden kotori madárkán megtalálható.

A francia designer cég lakásdekorációs kiegészítői megtalálhatók a LIGNE ROSET BUDAPEST bemutatótermében.