19
aug

Grillezz, tálalj stílusosan Villeroy & Boch porcelánokkal

Az augusztus, a szeptember, sőt akár az október is gond nélkül lehet a grillezős hétvégéké, hiszen az évszakok, és így időjárás is évek óta mintha minimum egy havi csúszásban lennének…

Erre a megnyújtott grill szezonra reflektálva alkotta meg néhány évvel ezelőtt a VILLEROY & BOCH egyedülálló grill kollekcióját a BBQ Passion sorozatot, melyet gyönyörű formájú  design tányérok, grill kínálótálak és grilleszközök alkotnak.

Mivel pedig ötlet és a gyűjtemény óriási siker lett, a  már létező darabok mellé újabb prémium minőségű porcelánokat és  és kiegészítőket terveztek, amikkel teljes egészében le fedték a húsos és a zöldséges/vegetáriánus grill kedvelőinek táborát.

A BBQ Passion ebben a második körben halas tállal, hamburgeres-, sültburgonyás-, és grillzöldségekhez való tányérokkal bővült.

A kiváló minőségű prémium porcelánból készült tányérok és tálalók funkcionális és formai tökéletességükkel az abszolút egyediségét teremtik meg a grillparti számára.

A tányérok, nem csupán egyszerű tányérok – de mit is jelent ez a valóságban? Nos, vannak:

  • REKESZES TÁNYÉROK – ahol a rekeszekben külön tálalhatjuk a húst és a zöldségeket/mártásokat, így a friss ropogós, kérges steaket nem áztatjuk el.

 

 

  • GRILL SERPENYŐK – amiben egy ráakasztható fogantyú segítségével egyszemélyes adagokat süthetünk, majd azt levéve, közvetlenül tálalhatjuk is azokat.

 

 

  • ÓRIÁS REKESZES TÁNYÉROK – melynek szélein mélyedések vannak kialakítva a grillnyársak számára, a grillről levéve azonnal, és elegánsan szervírozhatunk.

 

 

  • KEBAB TÁNYÉROK – nyársrögzítő mélyedéssel a szélén, és további rekeszekkel a salátáknak, szószoknak, burgonyának

 

  • BURGER TÁNYÉROK – speciális kör alakú mélyedéssel a burger buci számára, körülötte további rekeszek salátáknak, szószoknak, mustárnak

 

  • PORCELÁN SÜTŐTÁLAK – melyekre pl bordarácsok helyezhetők,  így az elkészült húsok áttálalás nélkül sütés után közvetlenül az asztalra helyezhetők.

 

 

  • TÉSZTÁS ÉS DESSZERTES TÁNYÉROK – elegáns, mutatós formájú ovális porcelánok, amikben öröm felszolgálni a főétkezések utáni finomságokat

 

  • RACCLETTE SÜTŐTÁLAK – egyszemélyes bordázott aljú porcelán sütő és tálaló serpenyők, komplett – húsos/halas és köretes  ételekhez

 

A sorozatban különféle fa, illetve fával kombinált termékek is megtalálhatók, VÁGÓDESZKÁK és KÍNÁLÓ ÁLLVÁNYOK, melyek a legkiválóbb minőségű akácfából készülnek.

A kreatív tálalás, és a  kortárs asztalkultúra jegyében készült kollekció, valamint a VILLEROY & BOCH további  teljes kínálata megtekinthető és megvásárolható a Villeroy & Boch belvárosi márkaüzletében, Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.VBSHOP.hu   Villeroy & Boch webáruházban.