21
feb

Húsvét, VILLEROY & BOCH étkészletekkel és dekorációkkal

A Húsvét a tavasz legnagyobb ünnepe, csupa élet, csupa derü, csupa szín… A VILLEROY & BOCH BELVÁROS színes tavaszi étkészletei húsvéti dekorációi és textiljei valóban különlegessé teszik az ünnepet – a tavasz ígéretével és annak üde zöld, rózsaszín és világos kék színeivel.

Spring Awakening

Colourful Spring

Ideje van a csodálatos színkavalkádnak, a virágoknak, és pillangóknak, ideje van a nyusziknak és tojásoknak. A VILLEROY & BOCH legszebb porcelánból készült, gyönyörűen kivitelezésű készletei a tavasznak ezt az életérzését közvetítve, felszabadult, boldog hangulatot hoznak az otthonokba.

COLOURFUL SPRING

A bársonyosan fehér alapú porcelánokon megjelenő finom, filigrán hóvirágokkal és pillangókkal díszített étkészlet a VILLEROY & BOCH idei újdonsága, ami igazi üde színfoltként köszönti a tavaszt. A kollekcióban megtalálható tányérok, bögrék és csészék mellett süteményes dobozok, kiöntők, cukortartók, és természetesen tojáscsészék teszik teljessé a kínálatot.

SPRING AWAKENING

Tradícionálisabb, rusztikusabb összhatású étkészlet, melyet erőteljesebb színeinek, dúsabb díszítésének, cakkozott széleinek, és hangsúlyosan megjelenő állatmotívumainak köszönhet. Ez a kollekció határozottan békebeli hangulatot idéz, hiszen olyan formákhoz is visszanyúl, mint a régi tejescsuprok, vagy a tojástányérok.

ANNUAL EASTER EDITION

Mivel a Húsvét nem csak a terítésről szól ezért a VILLEROY & BOCH visszahozta a gyermekkor varázsát is, az új, 2019-es limitált kiadású szériájával. Bájos nyuszi minták, tappancsok és óriás tojások díszik a  reggeliző tányérból, bögréből, cukorkás tálból és tojáscsészéből álló kollekciót, amihez dekorációként porcelánból készült függő tojásdísz is tartozik. A kivételes porcelánokat elsősorban gyűjtőknek, vagy különleges ajándékként kínálja a cég, ezért is található minden egyes darabon egy arany pecsétes “Annual Easter Edition 2019” felirat.

A Húsvéti dekoráció szinte elképzelhetetlen a feldíszített tojásfa nélkül, amihez  hangulatos függesztékek tucatjait találjuk meg a VILLEROY & BOCH értékes finom porcelánjai közt. Tojások, nyuszik, pillangók, virágok – ki-ki kedve szerint válogathat, dekorálhat…

Mivel azonban a virágok nem csak a Húsvétról szólnak, a hangulatos étkészletekkel egész szezonban, sőt  a nyár folyamán mindvégig teríthetünk, hogy azok vidám hangulattal fessék alá a családi és baráti étkezéseket, a ház falain belül és kint a kertben, teraszokon egyaránt.

További részletes információ a VILLEROY & BOCH prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.