05
máj

MISIA PARIS textil újdonságok, az anik görög motívumvilág ihletésére

A MISIA PARIS 2019-es újdonsága a 30 családból álló SECRETS D’AKRÓPOLIS kollekció, mely egy patinás antik környzetbe fordul vissza a francia deigner cég kalauzolásában.

Tervezője az ókor klasszikus kódjait a modern elegancia felé irányíttotta, folyamatosan újra és újra átírva azokat a legszebb moiré szövetek, bársonyok, értékes selymek és gyapjúanyagok kortárs nyelvére. Az így született tucatnyi hellenisztikus motívum alkotja ezt az egyedül álló,  modern Odüsszeia-t…

Színvilágában egy káprázatos palettát fejlesztett ki, az elefántcsonttól indulóan,  sárga és arany-bronzon át, a jeges kék és opál zöld árnyalatokig, míg motívumvilága a legszebb antik kerámiák mintáit idézi.

A 30 családból álló prémium kategóriás MISAI PARIS új kollekciójja itthon a magyarországi forgalmazó, a BEVLO TEXTIL kínálatában található.

PENELOPE

Finom vászongyűjtemény, melynek Angliából származó alapanyagát, látványos állatmotívumok díszítik, finom harmóniában dolgozva nyolc tüzes, narancsos-vöröses színnnel melynek a modern digitális nyomtatás biztosít, kortárs megjelenítést.  A motívumok meleg színei gyönyörűen harmonizálnak az alapszövet színeivel, így hozva létre a három egyedül állóan szép, “Blue Egyptien”, “Frost” és “Vars Plum” családokat…

JEUX D’OLYMPIE

Kifinomult jacquard szövet, amelynek geometrikus mintája diszkrét párhuzamot von a márka Art Deco örökségével. A motívum a jacquard bicolor vonalait egy fényes szalaggal segítségével alakít végtelen  perspektívákat, a kék és arany három szín változatában…

POEME D’HOMERE

A gyűjtemény az alpaka bársony és szűz gyapjú kombinációjából született. A Misia egyik innovatív techológiájának köszönhetően apró,  háromdimenziós hatszögletű mintákat jelenít melyek csodálatos csipkés rozettákat alkotnak, így hozva létre igazán hatásos valódi mélységeket a textilek felületén.

EURYDICE

Elegánsan csillogó, fényes-fémes damaszt diszkrét növényi ornamentikákkal, melyben  100% -os selyem, valamint finoma pamut és a vászon szálak keverednek, melyek együttese  a fények és a matt felületek játékát keltik életre,  ötféle,  lágyan nemes színben…

INFINIS MÉANDRES

Az antik és az art deco felhangjaival játszó,mágikus és fényes hatású jacquard desig, mely letisztult geometrikus mintáinak hatféle árnyalatával  tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikus enteriőrökhöz egyaránt.

CORINTHE

A nagy mintás selyem / jacquard  szövet látványos acanthus motívumokból építkezik, melynek gyönyörű megjelenését a viszkóz és a vászon díszes szálai közt megbúvó finom pamutszálak kontrasztja adja.

VILLA KERYLOS

Csodálatos eleganciájú végtelenül puha és selymes viszkózus, bársonyos,mely érintésre csábít. A minta finom arabeszkjei különlegesen szép, patinás megjelenét nyújtanak a térben, jelenjen meg bárhol is a textil, bútoron, vagy függönyön egyaránt.