06
feb

Színes óriás tükör, mint dekorációs elem

A tükör a lakás egyik legkedveltebb dekorációs eleme, melyet mind a tulajdonosok, mind a lakberendezők előszeretettel alkalmaznak. Amellett, hogy optikailag növeli és fénnyel tölti meg a tereket, eleganciát is kölcsönöz azoknak.

A stílusában az enteriőrhöz igazodó tükör képes luxusérzetet kölcsönözni a nappalinak és egy biztos, minél nagyobb annál attraktívabb. Rendkívül mutatósak padlóra helyezve, falnak támasztva, különösen ha sikerül egy, már önmagában is szoborszépségű, plasztikus darabra szert tennünk.

A tükrök kétféleképpen jelenhetnek meg a térben:  keretükkel és stílusukkal vagy illeszkednek vagy meghökkentő ellenpontként dekorálják a helyiséget.

Az ERBA ITALIA Eleganza tükör kollekciója nem egy egyszerű kiegészítő, hanem valódi design elem a térben. Méretei nem mindennapiak, a legkisebb is 90 x 200 cm-es, míg a két másik 120 x 200 cm illetve 200 x 250 cm-es méretben létezik. Gyönyörű telt színekből választható, szövet illetve bőr kárpitozású kerete elegáns  letisztult formájával tökéletesen illeszkedik mind a klasszikus, mind a modern enteriőrök kifinomult világához.

További részletes információ az ERBA ITALIA bútorairól, a magyarországi képviselő, VARRÓ KATALIN elérhetőségein.