31
Már

Milyen irányba halad a 2020-as hidegburkolat design?

Mindegy, hogy újonnan építünk, vagy felújítunk, a hidegburkolatok mindig is az egyik legfontosabbak a tervezés során. Konyha, fürdőszoba, nappali, vagy kert, nincs olyan helyiség és környezet, ahol ne kapnának főszerepet. Design tekintetében, pedig néhány évente mindig fordul az irány. Nos nézzük, merre is haladunk 2020-ban küllem és méretek tekintetében, ahogy azt az egyik legnagyobb hazai burkolat forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT látja.

TOVÁBBRA IS HÓDÍT A 3D DESIGN

Ezek a dekoratív kerámia burkolatok vonzó és dinamikus külsőt nyújtanak az enteriőröknek, miközben ügyesen kihasználják térbeli textúrákban rejlő,  fény hatására megjelenő vizuális játékot.

Ezeket a lenyűgöző falakat életteli, plasztikus szobrászati ​​hatás jellemzi, ahol változatos absztrakt, geometrikus és organikus motívumok a legszebb főszereplőivé válnak a tereknek.

Némely gyártónál a motívumok azonosak, de van ahol randomszerű a megjelenés, ez pedig korlátlan szabadságot nyújt a tervezéshez, és a különleges, egyedi végeredményhez.

FAP

UNICA BY TARGET

TONALITE

ATLAS CONCORDE

MUTINA

MÁRVÁNY, GRÁNIT ÉS FÉLDRÁGAKÖVEK MINDEN MENNYISÉGBEN

Ezeknek a csodálatos természetes és féldrágaköveknek a modern interpretációi, a burkolattrendek legexkluzívabb formái. Az egyedülálló megjelenésű porcelán burkolatok a természetben megtalálható textúrákat a változatos formákban és varázslatos élethűségben jelenítik, meg priorálva a természetes kövek legszebb entitásait. A kínálatban calatatta, marfil, onix, kvarc újragondolások, vagy épp mesterségesen fosszíliák kelnek életre a legigényesebb kivitelezésekben. 

ARIOSTEA

EMIL CERAMICA

MIRAGE

MIRAGE

TERAZZO A FELTÖREKVŐ TRÓNKÖVETELŐ

Megosztó, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen egyre jobban követeli helyét a vezető trendek közt.

Szinte nincs vezető burkolat gyártó, akinek kínálatából hiányozna ez a tradicionális, múltidéző burkolattípus. Vannak akik a hagyományos fekete-fehér szürke, és vannak aki a merész erőteljes árnyalatokban terveznek. Lehetnek egyszerű autentikus megjelenésűek, nagy léptékűek, kortárs grafikai elemeket megelevenítő koncepciók,  matt, vagy magasfényűre polírozott kivitelben egyaránt.

ABK

ATLAS CONCORDE

ATLAS CONCORDE

ATLAS CONCORDE

CERAMICA FIORANESE

CERAMICA FIORANESE

MIRAGE

PICIT HÁTRÉBB HÚZÓDVA DE MÉG MINDIG ÉLVONALBAN A CEMENT ÉS BETON HATÁS

A beton ereje semlegességében,  eleganciájában és abban a képességében rejlik, hogy képes számos identitást magában foglalni, így a legtökéletesebb szimbiózisban élni kerámiával, fával, üveggel – klasszikus, loft és kortárs stílusban egyaránt. Már több mint két évtizede, hogy a régi elhagyott gyárépületek, és egyéb  ipari ingatlanok, elvitathatatlanul sikeres másodvirágzásukat élik, mint ipari, vagy ismertebb nevükön indusztriális  stílusú, loftnak is nevezett otthonok.

REFIN

MIRAGE

MIRAGE