29
Júl

Kézműves MUTINA burkolat

A kedvelt kirakós játék lehetséges kombinációinak végtelenségét és teljes tervezői szabadságot kínál a MUTINA PUZZLE burkolat  gyűjteménye. Ez egy minden szempontból egyedi kollekció, ami a földön és a falakon az elemek vízszintes és függőleges pozicionálásával játszva hoz létre teljesen egyedi, absztrakt formációkat.

Színeit semleges, naturális árnyalatok, mintavilágát randomszerűségében szabályos geometrikus formák jellemzik. A semleges szürkék és földszínek a hűvös északot, míg a kékek  és puha rózsaszínek a meleg, mediterrán vidék színvilágát idézik.

A brit tervezői duó, Edward Barber és Jay Osgerby által tervezett PUZZLE egyszínű és grafikus minták sokoldalúságát kínálja, korlátlan lehetőséget ezzel terek tervezésére, és a motívumok kombinálására.

Mivel a PUZZLE  egy különleges kézműves termék, ezért a méret lapok között finom mértékben ugyan de változhat, ami a kerámia alapanyag tulajdonságaiból és a manufakturális gyártás egyediségéből adódik.

 

A  14 mm vastagságú, 25 x 25 centiméteres lapokból álló  burkolat kollekció 3 alapszínből, 6 grafikus,  2 éles, geometrikus mintájú burkolatokból áll, ami részletekbe menően tökéletes felhívás, a mai kortárs designterek burkolat kialakításához.

További részletes információ a MUTINA összes termékéről, a forgalmazó: GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.