24
jan

Szállodai körkép a Slate Design kalauzolásával – IV.

Idén januárban egy újabb üde színfolttal bővült a Slate Design szállodai referencia albuma.

Hotel Eger 227

Ezúttal „hazai pályán”, Egerben, a 4 csillagos Hotel Eger & Park recepció terében került burkolásra közel 50 m2-nyi Slate Design LiteStone kőfurnér. A 22 féle különböző természetes struktúrában elérhető anyagból ezúttal a Terra Red változatra esett a választás.

Hotel Eger 245

A nem véletlenül „innovatív kőburkolat”-ként emlegetett, remek tulajdonságokkal bíró, mindössze néhány mm vékony, üvegszál erősítéses műgyanta hordozóval rendelkező anyag egyaránt felhasználásra került a gipszkarton falon, ajtón, valamint a recepciós pulton. A speciális Slate Design matt akril felületkezelésnek köszönhetően a természetes pala felületen már-már a 2015-ben az év színének választott Marshala árnyalata köszön vissza.

Hotel Eger 244

A projekt minden téren lokálpatriótának nevezhető, hiszen mind a koncepció tervekért felelős Lagadrimi Lakberendezési és Ajándék Szalon vezető tervezője, Vácz Gábor, mind a profi kivitelezést végző Koczka Sándor és csapata, mind pedig az extra vékony kőfurnér lapokat beszállító Slate Design Kft. egri kötődésű.

Hotel Eger 238

Hotel Eger 231

A recepció terének megújítására nem sok idő állt rendelkezésre, de végül munkálatokban résztvevő valamennyi szakma képviselője a megadott határidő előtt elvégezte a munkát kifogástalan minőségben a megrendelő legnagyobb megelégedettségére, úgyhogy az átadást követő napon már egy konferencia résztvevői is élvezhették a megújult enteriőrt.

Hotel Eger 233

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára.

Hotel Eger 247

A Hotel Eger**** épületében 174 szoba található. Itt működik a recepció, a wellness részleg a reumatológiai szakrendelés, a konferencia termek, a drinkbár és a játszószoba is. A Park Hotel**** épületszárnya az első emeleten keresztül – épületen belül – közelíthető meg. 37 elegáns szállodai szoba, étterem, kávézó és szivarszalon a 20´as évek polgári hangulatában várja a Vendégeket.

Hotel Eger 255

Mind az egyénileg utazó vendégek, mind a konferenciákra érkezők részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők. A pihenni, sportolni vágyóknak a közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Mellette található a népszerű strand és a gyógyvizű Török fürdő.

Hotel Eger 251

info: SLATE DESIGN és HOTEL EGER & PARK