26
nov

EDITION BOUGAINVILLE® – luxus szőnyeg azonnal!

Van, hogy Karácsony előtt elfog a pánik, hogy nem leszel kész a nappaliddal, hogy nem lesz elég otthonos és valami még hiányzik az igazi ünnepi melegséghez. Ha szeretsz puha gyapjú szőnyegen ajándékot bontogatni – de még nem tudod milyen is legyen, az MAYA HOME KFT  jóvoltából, most nem kell 11 hetet arra várnod, hogy a kedvenc mintádat kézzel megcsomózzák Neked.

A francia luxusmárka EDITION BOUGAINVILLE® szőnyegei akár raktárról azonnal kiguríthatóak, igény szerint bármilyen színben és formában megrendelhetőek, a választék pedig folyamatosan bővül.

Wild Mimosa  (azonnal szállítható)

A versaille-i kastély, vagy a Taj Mahal orientális pompáját felelevenítő sejtelmes motívumok mellett, a EDITION BOUGAINVILLE® kollekciójának legújabb darabjai a természetből, és az épített környezetből merítették az ihletet. Egy-egy modern hatású absztrakt minta mögött a gyakorlott szem felfedezheti a forrást is – a szőnyeg készítés bravúrja ahogy egy Etióp tó fényjátéka, a Champs-Elysées perspektivikus utcaképe, vagy New York légifelvétének fénytérképe elevenedik meg a szőnyegek selyem és gyapjú szálas fénytörésében.

Taj Mahal  (azonnal szállítható)

A szőnyegek a maguk szín-,  forma-  és kiviteli minőségük széles skálájával minden luxus igényt és elképzelést kielégítenek. Nevéhez hűen – ahogy Louis Antoine de Bougainville volt az első francia felfedező aki körbehajózta a Földet a 18.században –  a róla elnevezett szőnyegek sem állnak meg a klasszikus technikák és motívumok újraélesztésénél. Korunkra hangoltan keresik a modern fuziókat, újításokat, kisérleti és felfedezői lendülettel teremtenek trendet, egyediséget amit nem csak hirdetnek, hanem újfent meg is alkotnak.

Inca Ambre   (azonnal szállítható)

Alhambra / Orange  (azonnal szállítható)

A EDITION BOUGAINVILLE® szőnyegek képzeletünket inspirálva messzi tájakra vezetnek el, arra ösztönöznek, hogy merjünk nagyot álmodni, és a világot ne csak szürke alapon szürkével, hanem naranccsal, kékkel, rozsdával, mimóza sárgával, türkizzel is merjük megfesteni! A francia luxus szőnyegekkel a merész kaland és a felfedezés öröme költözik be otthonunkba.

Okavango  (azonnal szállítható)

A relativ friss alapítású Cannes- i márka, az elmúlt 8 évben meghódította a világ nagy luxus szállodáit, tervezőit, valamint a luxus iránt érdeklődőket. A ház erőssége a folyamatos fejlesztés és a kézműves technikák kombinálása. A tervezők nemzetközi utazásaik során inspirálódnak a világból, minden évben új kollekcióval rukkolnak elő, melyek megkönnyítik, de nem szűkitik az egyedi tervezés lehetőségét. A EDITION BOUGAINVILLE® univerzuma a tágulás és a bővülés.

Minden évben tucatnál több új minta kerül be katalógusukba, melyek rugalmas kiindulópontját képezik a mindenkor egyedi, a megrendelő igényéhez alakított tervezésnek.

Az ily módon megvalósult szőnyegek mind formailag, mind színvilágukban és alapanyag kombinációjukban is teljességgel egyediek és megismételhetetlenek lesznek.

Cromatic Blue  (azonnal szállítható)

Sevigne Chamois   (azonnal rendelhető)

Páratlan lehetőség, hogy mára már itthon is elérhetőek a EDITION BOUGAINVILLE® káprázatos, minőségi szőnyegei. További részletes információ az épp aktuális raktárkészletről, a magyarországi képviselő, az EDITION BOUGAINVILLE®.HU elérhetőségein.


Courchevel Marble   (azonnal szállítható)

Moritz Cedar  (azonnal szállítható)

<