19
dec

2017 meghatározó lakberendezési trendjei

A skandináv lakberendezés szerelmeseinek elengedhetetlen eszköze az IDdesign 2017-es katalógusa, amely önmagában már önmagában is egy elképesztőn sokoldalú inspirációs kötet.

Épp ezért viseli a „Book of Inspirations” nevet, és mindazoknak szól, akik érdeklődnek a skandináv lakberendezés és tárgykultúra iránt és törekednekarra, hogy mindig naprakészek maradjanak a lakberendezési trendekkel kapcsolatban és ennek kapcsán otthonuk kialakításakor is előtérbe helyezik a magas minőséget és a letisztult stílust.

De mik is lesznek ezek az iránymutató  trendek 2017-ben?

KLASSZIKUSAN ELEGÁNS – Fényűzés nőies módon
A Klasszikusan Elegáns vonal a luxus klasszikus esztétikáját hordozza magában. A stílus meghatározó jegye a lágy vonalvezetés, a részletgazdag kidolgozás és a fényes felületek bátor használata. A steppelt és díszes, selyemből, szaténból és bársonyból készült textíliák is aktívan megjelennek a kollekcióban. Az irányzat látványos, ugyanakkor letisztult elemeket tartalmaz, a formák és részletek keveredése, illetve tónusos színhasználat jellemzik. Kiegészítők tekintetében az üveg, a kristály és a tükör köszön vissza.

MODERN KLASSZIKUS – Férfias luxus
A Modern Klasszikus vonalat az 1920-as és 1980-as évek lakberendezési trendje inspirálta, amely a kollekcióban eggyé válik mindezek modern környezetbe helyezésével. A történelmi korok kontrasztja a Modern Klasszikus stílus alapja, szögletes, geometrikus dizájn jellemzi. Anyaghasználatában a fém, az üveg és a márvány jelenik meg. Egyszerre lázadó, ugyanakkor klasszikus kifejezésmód.

NORDIC – városi elegancia otthonos atmoszférával
Ebben a szezonban a skandináv tematikát a világos, pasztell színek és a matt felületek uralják. Geometrikus formák, anyaghasználatában a fa, üveg, kerámia és textíliák, leginkább a vászon használata jellemző. A kollekció középpontjában a magas minőség áll, így az alapanyagok kiválasztását és a gyártási folyamatokat is a minőségközpontú szemlélet határozza meg. A skandináv stílus világos, könnyed és minden harsányságot nélkülöző esztétikája végtelen kombinációs lehetőséget kínál a lakberendezés szerelmeseinek.

információ: IDDESIGN

iddesign

iddesign

iddesign

iddesign

iddesign

iddesign

iddesign