06
Sze

Dán bútor design

 

Az IDdesign a legnagyobb dán, újító szellemű lakberendezési áruházlánc, melynek üzletei a világ számos pontján megtalálhatók. Európában Dánián kívül először Budapesten, a MAXcityben nyílt IDdesign bemutatóterem azzal a céllal, hogy profi szakmai háttere és csapatmunkája segítségével a lehető legjobb termékeket a legjobb áron biztosítsa a skandináv designra fogékony, igényes  vevők számára. A modern életstílus nélkülözhetetlen lakberendezési kellékeit, minőségi bútorok és kiegészítők széles választékát kínálja elérhető árakon.

A Max City-ben lévő, több mint 1300 nm-es bemutatóteremben 40 különböző, teljesen berendezett enteriőr található, melyek számos  inspirációt nyújtanak lakása stílusos berendezéséhez. Igényes kompozíciók, változatos lakberendezési ötletek, többféle stílus, széles választék, személyre szabható designelemek, szakszerű tanácsadás, és kellemes környezet az, ami itt várja vásárlóinkat.

Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű bútorokat és kiegészítőket kínál a lakberendezés minden területén. A portfóliójában nem csak saját bútorok, hanem további, magas minőségi kategóriát képviselő designer márka termékei is szerepelnek, figyelve vásárlók igényeire és ügyelve a valódi értékekre.

Theca - Carmel sofa

Topline - Filippa sofa

Baltic - Smilla sofa

Hjortk Nudsen

Nima

newyork-sofa-sits-02

info:  ID DESIGN