19
Sze

Burkolat, ahogyan senki másnak nincs

 

Köztudott tény, a színek egyfajta érzelmi asszociációk… vannak  amik nyugtatnak, vannak amik élénkítenek, de minden esetben erősen befolyásolják az enteriőr hangulatát.

Amikor egy tér kialakításakor a színekhez nyúlunk, legyen szó  azok harmóniájáról, vagy kontrasztjáról,  minden esetben esetében azok összhangjának kialakítása a legfontosabb feladat.

A VILLEROY & BOCH CREATIVE SYSTEM 4.0 kollekciója leegyszerűsítve úgy is fogalmazható, egy jól átgondolt  színrendszer  a csempék világában, ami mellényúlások nélkül teszi lehetővé a harmonikus színkeverék kialakítását, a hideg és meleg árnyalatokból  illetve a csempék  finoman különleges textúráiból.

A gyűjtemény  trend diktálta 20*60  centiméteres lapjai öt színre (zöld, kék, barna, piros, és szürke) épülnek,  színenként a világostól a sötétig haladva további hat árnyalat mélységéig.  A méret, a formátum és a színek mind egy jól  átgondolt koncepció eredményei, amik vízszintes vonalvezetése tovább hangsúlyozza a minimál designt, míg  intenzitásuk tovább növekszik egy, a legtöbb esetben hófehér szaniterekkel berendezett fürdőszobában.

Villeroy &Boch - Creativ Systeme 4.0 burkolat kollekció

Az árnyalatok tökéletesen igazodnak egymáshoz, lehetővé téve egy nagyon kifejező felületeket kialakítását. Egy képzeletbeli vízszintes vagy függőleges  vonalon belül árnyalataik szerint kombinálhatók, de tetszés szerint akár markáns  keverékek is kialakíthatók belőlük néhány jól megválasztott, egymástól eltérő színből. A színek játéka végtelen lehetőséget kínál,  szalagok, sorok, tömbök, vagy különleges egyedi keverékek formájában.

Villeroy &Boch - Creativ Systeme 4.0 burkolat kollekció

Mind ezek mellett a lapok finom mintázata is figyelemre méltó. Az alaplapokat kiegészítő dekor csempék felületét apró decens pöttyök borítják, amik csak a vizuálisan érzékelhetők, hiszen a burkolaton végig simítva a várt 3D-s hatással ellentétben, egy tükörsima felület érint a kezünk.

VILLEROY & BOCH CREATIVE SYSTEM 4.0 burkolat

A VILLEROY & BOCH CREATIVE SYSTEM 4.0 messze nem egy egyszerű színes csempe sorozat – sokkal inkább egy valódi  kreatív bomba a hozzáértő kezekben, amivel érdemes közelebbről is megismerkedni…

Villeroy &Boch - Creativ Systeme 4.0 burkolat kollekció

Villeroy &Boch - Creativ Systeme 4.0 burkolat kollekció

Villeroy &Boch - Creativ Systeme 4.0 burkolat kollekció

további információ a VILLEROY & BOCH burkolatokról:  CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ